Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek

A rohamosan fejlődő technikának köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy cégek illetve szervezetek vezetői meg tudjanak bizonyosodni arról , hogy a munkatársak mikor kezdték és fejezték be aznap a szolgálatot.
A munkaidő pontos nyilvántartása, a túlmunka szabályszerű kezelése a munkáltatók számára törvényben előírt kötelezettség, ugyanakkor a munkaidő hatékony kihasználása és a precíz nyilvántartás állandó kihívás a vezetők számára.
Az ajtó vagy ajtók mellett elhelyezett kártyaolvasóhoz csak oda kell tartani a kártyát és az már nyitja is az automata ajtót.
Nem beszélve arról , hogy adat kábelen a kártyaolvasó azonnal regisztrálja a használót és gyűjti egy számítógépen. Kiépítésnél figyelembe kell venni azt, hogy mennyi ajtóról és mennyi felhasználóról van szó.
Természetesen mindezt kombinálni lehet a vagyonvédelmi rendszerrel, ami a távfelügyeletre van csatolva, így illetéktelen behatolásnál nem csak a riasztó, hanem a beléptető rendszer is jelez.
A kártyák tartalmazhatják a nevet, beosztást, telefonszámot, mintegy személyazonossági igazolványként is használható cégen belül.